خرید عمده خرما محلی به قیمت استثنایی

خرما محلی همان خرما ی ارگانیک یا طبیعی می باشد که بدون هیچ گونه مواد افزودنی غیر طبیعی و همچنین مواد نگهدارنده شیمیایی در بازار وجود دارند.خرما محلی دارای شیره ای طبیعی می باشد به همین دلیل قند آن نیز طبیعی بوده و مناسب افراد دارای بیماری های قندی می باشد. خرید عمده خرما محلی به دلیل حذف دلالان و واسطه ها از قیمت استثنایی و ارزان تری برخوردار است و در کشور ما رونق ویژه ای دارد.

خرید عمده خرما محلی به قیمت استثنایی

مزایای خرید بدون واسطه انواع خرما

مزایای خرید بدون واسطه انواع خرما خرما یکی از خوراکی های خوشمزه، مفید و مقوی است که در کشور ایران مخصوصا مناطق جنوبی و باغات گرمسیری به وفور کشت و برداشت می شود، خرما دارای انواع مختلف، نژاد ها و نمونه های متفاوتی است که هر کدام از لحاظ شکل ظاهری، اندازه و سایز و حتی مقدار کمی اختلاف در رنگ با هم متفاوت هستند.

خرید و فروش این ماده غذایی منحصر به فرد توسط افراد مختلف و به روش های متفاوت صورت می گیرد. یکی از این روش‌ها استفاده از سایت‌ های اینترنتی و اپلیکیشن‌ های موجود است و همچنین خرید از خود تولید کنندگان خرما می باشد که در هر دو روش دلالان سودجو و واسطه ها حذف شده اند.

متاسفانه برخی از دلالان و شرکت های سو استفاده گر روش های نادرست و غیر اصولی در مراحل برداشت و بسته بندی خرما انجام می دهند که باعث می شود مقداری از تولیدات خرما از بین برود و یا با احتکار و انبار کردن خرما های تازه به امید گران تر شدن و سود بیشتر و نیز وارد کردن خرما های مانده و فاسد به بازار باعث بی نظمی و آشفته شدن بازار این محصول منحصر به فرد و با ارزش شده است.

از مهم ترین مزایای خرید بدون واسطه انواع خرما محلی و حذف دلالان می توان به ارزان تر شدن آن و مناسب تر شدن قیمت هم برای تولید کنندگان، کشاورزان یا باغداران و همچنین برای خریداران اشاره کرد و همچنین اطمینان بیشتر از کیفیت محصول را نیز بر شمرد.

روش های تشخیص بهترین نوع خرما محلی

کیفیت و مرغوبیت انواع خرما محلی و مواد غذایی مختلف یکی از موارد بسیار مهم و تاثیرگذار در خرید و فروش آن ها در بازار مصرف می باشد، بنابراین قیمت هر کدام از این محصولات بر اساس نوع و درجه کیفیت آن ها معین می گردد.

از آنجایی که تنوع در بین خرما های محلی کشور ایران بسیار زیاد است و قطعا همه خرما ها کیفیت برابری ندارند در نتیجه انتخاب بهترین نوع خرما محلی کاری نسبتا سخت و پیچیده است، و چون خرما محلی یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی ایران می باشد که قابلیت صادرات به کشور های مختلف جهان را دارد، کیفیت آن بسیار اهمیت دارد.

تشخیص کیفیت بهترین نوع خرما محلی از طریق روش های آزمایشگاهی انجام شده و موارد مختلفی نظیر طعم و مزه، وضعیت شکل ظاهری خرما و سلامت بافت آن، بهداشت و نظافت، اندازه خرما، رنگ، کرم خوردگی، له شدگی، ترشیدگی، شکرک زدن و حضور انواع میکروب های بیماری زا، فساد محصول و از دست رفتن شادابی و تازگی خرما، از مهمترین موارد مورد نظر برای تعیین کنترل کیفیت خرما قبل از بسته بندی و جعبه ای کردن و عرضه آن به بازار می باشد.

یکی دیگر از روش های تشخیص بهترین نوع خرما محلی رنگ آن است که بنا به نوع خرما رنگ آن نیز متفاوت است، در کشور ایران خرما در رنگ های گوناگونی چون مشکی، قهوه ای پر رنگ یا اصطلا خرمایی، قهوه ای کم رنگ، زرد پر رنگ، زرد کم رنگ، خردلی و غیره وجود دارد.

بررسی اجمالی خرما خوزستان

بررسی اجمالی خرما خوزستان از لحاظ عموم مردم عادی خرما به انواع خرما خشک، خرما نیمه خشک، خرما تازه، خرما رطبی و خارک دسته بندی می شود، ولی در حقیقت خرما انواع و اقسام زیادی دارد که می توان به مواردی نظیر خرمای مضافتی بم ، ربی ، پیارم ، کلوته ، خاصویی ، زاهدی ، کبکاب ، استعمران ، شاهانی ، برحی ، دگلت نور، گنتار، آل مهتری، خضراوی، مرداسنگ، عجوه، انبارا، صفوی، ساغای،خدری، شکری، مدژول، مجول، بارهی عراقی، هالاوی، هایانی، میگراف مصری، ایتیماو غیره اشاره کرد.

میوه خرما یکی از تولیدات بسیار مهم نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری کشورمان به حساب می آید. این میوه بسیار مقوی و پر خاصیت بافت های متفاوتی دارد که به شکل های خشک و نرم در این مناطق وجود دارد. خرما دارای تنوع بسیاری می باشد که بیش از بیست و یک نوع خرما در نواحی گرمسیری ایران از جمله جلگه خوزستان پرورش داده می شود.

به ترتیب شهر هایی نظیر آبادان، شادگان، اهواز، خرمشهر، ماهشهر و بهبهان استان خوزستان از بزرگترین و مهمترین مراکز تولید کننده خرما می باشند. از مهمترین انواع خرمای منطقه خوزستان در این مناطق می توان به خرما استعمران، خرما خضیراوی، خرما گنطار، خرما برحی و خرما دیری اشاره کرد.

خصوصیات خرما مضافتی درجه یک

خرمای مضافتی یکی از انواع با کیفیت و مرغوب از مجموعه خرما های تولید شده در ایران به شمار می آید که دارای طعمی بی نظیر و بسیار خوشمزه می باشد و از مهم ترین خرما های صادراتی کشور به شمار می آید، به همین دلیل نسبت به انواع خرما های موجود از شهرت بیشتری برخوردار است.

خرما مضافتی درجه یک در مناطقی نظیر استان های کرمان و سیستان و بلوچستان در شهرهای بم، سراوان، بروات و جیرفت تولید می شود و این شهر ها از مهم ترین مراکز تولید خرمای مضافتی در کشور هستند که در این میان خرمای مضافتی بم از بقیه انواع خرما مضافتی بسیار مشهور تر می باشد.

خرمای مضافتی صادراتی دارای پوسته ای مشکی، براق، صاف و نازک بوده و دارای حجم زیادی از شیره این میوه است و دانه های آن نسبت به خرما های دیگر درشت تر است.

خرما از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است و دارای خواص ویژه ی درمانی است و ارزش دارویی زیادی دارد و قرار دادن آن در سبد غذایی خانوار ها و مصرف مداوم آن را برای حفظ سلامتی بدن انسان توصیه شده است.

خرما دارای خواص فراوانی می باشد که از جمله آن می توان به پتاسیم فراوان، منبع غنی از کلسیم، سدیم، منگنز، گوگرد، زینک، منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی، ویتامین های گروه B مخصوصا ویتامین B6، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین K، ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین اشاره کرد. خرما از نظر طب سنتی کاملا گرم و مرطوب است و تغذیه مناسبی برای همه افراد به خصوص افراد بلغمی و سرد مزاج محسوب می شود. از نظر متخصصان حوزه علوم گیاهی و طب سنتی خرما اعجاب انگیز و بسیار با اهمیت است و در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد.

از خرما برای درمان اسهال، کاهش دردهای ماهیچه ای و بهبود عملکرد قلب و عروق، تسکین یبوست، تقویت استخوان ها، درمان اختلالات روده ای و مشکلات گوارشی، درمان کم خونی، افزایش انرژی بدن، بهبود سیستم عصبی، درمان ناتوانی های جنسی، کاهش کلسترول، دیابت، سنگ کلیه، فشار خون، التهاب مغزی، آلزایمر، شب کوری، پیشگیری از سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ و بیماری های دیگر استفاده می شود.

خرما‌ یک میان وعده عالی، سبک و قابل حمل به خصوص برای کودکان در حال رشد و افراد دیابتی می باشد، از خرما می توان در انواع غذا ها و همچنین تزیین غذا ها مانند عدس پلو، کشمش پلو، تخم مرغ خرما، دسرها از جمله رنگینک، حلوای خرما، خرما نارگیل، خرما گردو، قیساوای ترکی و انواع شیرینی ها مانند نان خرمایی، کیک ها، کلوچه ها، کلمپه کرمان، رولت خرما، توپک خرمایی، اسموتی، شیر خرما، گرانول خرما، بیسکوییت خرما، ترافل خرمایی، ترانچ خرما و غیره استفاده کرد.

توزیع خرمای مضافتی عمده در مشهد

توزیع خرمای مضافتی عمده در مشهد شهر مشهد یکی از بزرگ ترین مصرف کنندگان خرما مضافتی در کشور ایران محسوب می شود. این شهر به دلیل جمعیت نسبتا بالایی که دارد و همچنین به دلیل زیارتی و سیاحتی بودن و رفت و آمد مسافران زیاد به آن بازار خرمای آن از رونق خوبی برخوردار است و میزان خرید و فروش خرما مضافتی در شهر مقدس مشهد بالا می باشد.

به دلیل وجود حرم مطهر امام رضا در این شهر، فضای نذری نسبت به شهر های دیگر به خصوص در ماه های رمضان و محرم قوت بیشتری دارد و همان طور که همه می دانیم پای ثابت سفره های افطاری و نذری و همچنین مراسم ختم و ترحیم خرما می باشد، بنابراین سرانه مصرف خرما در مشهد نسبتا بالا می باشد و عمده فروشان و نیز خرده فروشان بسیار زیادی در سطح شهر مشهد به توزیع خرمای مضافتی از نخلستان های جنوبی کشور می پردازند.

شرکت صادرات خرما به تمام کشورها

یکی از مهم ترین و گسترده ترین محصولات کشاورزی صادراتی کشور ایران خرما محسوب می شود و سالانه در حدود چهارصد هزار تن خرما به کشورهای مختلف صادر می شود. شرکت های زیادی در زمینه صادرات خرما مشغول فعالیت هستند بنابراین، برای انتخاب بهترین نوع خرما به مواردی از جمله کیفیت محصول، شیک بودن بسته بندی آن و میزان صادرات را در نظر می گیرند. خرما های صادراتی ایرانی شامل خرمای استعماران،خرما کبکاب،خرما پیارم درجه یک و خرمای مضافتی است.

شرکت های صادرات خرما اصولاً باید از وسایل مناسب جهت چیدمان و جمع آوری محصول استفاده نمایند، همچنین به کار بردن تجهیزات مناسب، استفاده از ظروف مناسب جهت جمع آوری و جداسازی صحیح و بهداشتی انواع مختلف خرما بر اساس ویژگی های فیزیکی و ظاهری خرما و همچنین جداسازی خرماهای خراب ، له شده و آسیب دیده از سایر خرماهای برداشت شده و بسته بندی های مناسب برای خرما و نیز تنظیم دمای مطلوب انبار و محیط نگهداری خرما و استفاده از ماشین ها و وسایل حمل و نقل مناسب و استفاده از کود و سموم شیمیایی جهت دفع آفت های مختلف نخلستان ها و فرایند صحیح و اصولی انبار کردن خرما و توجه به تنظیم دمای محیط نگهداری محصول، و در آخر توجه به اصول کاهش تولید ضایعات و زباله تمامی کارخانه ها و برندهای معتبر تولید کننده و عرضه کننده خرما در بازار های مصرف داخلی و خارجی، این شرکت ها و کارخانجات به اصول و مقررات گفته شده در افزایش کیفیت محصول خود کاملا پایبند بوده و بهترین، خوشمزه ترین، زیبا ترین، باکیفیت ترین، مطلوب ترین و مقرون به صرفه ترین نوع خرما را در اختیار مصرف کنندگان و خریداران قرار خواهند داد.

برخی از شرکت های صادراتی خرما، خرما حبه ای ارگانیک و خوشمزه تولید می کنند و در طعم ها و مزه های مختلفی به بازار عرضه می کنند که از جمله این طعم ها می توان به خرما حبه ای با طعم های گلاب، هل، زنجبیل، دارچین، زعفران، گردو، کنجد، آلو جنگلی ترش و ساده اشاره کرد که در بسته بندی های متنوع صادراتی تولید می شوند و اغلب به جای قند مورد استفاده قرار می گیرد و هر کدام از این طمع ها بسیار خوشمزه هستند و طرفداران مخصوص خود را دارند.

شیره خرما یکی از فراورده های جانبی، محبوب و پر خاصیت خرما است که کارخانه های زیادی در مناطق جنوبی کشور مانند خوزستان با بهترین کیفیت تولید می شود و این محصول یکی از محصولات سود آور صادراتی محسوب می شود و همچنین در داخل ایران نیز بسیار پر مصرف و پر کاربرد است.

فروشگاه عرضه بهترین خرما محلی

فروشگاه عرضه بهترین خرما محلی به منظور خرید و مصرف خرمای محلی باکیفیت، مرغوب و تازه، فروشگاه های معتبر بسیار زیادی در سراسر کشور بهترین خرما های محلی را با مارک ها و برندهای معروف تولید و بسته بندی می کنند و پس از به تایید رساندن سازمان غذا و دارو و ثبت نشان مهم سازمان غذا و دارو و نیز ثبت نشان سازمان استاندارد به هموطنان عزیز در سراسر کشور عرضه می کنند.

معروف ترین خرمایی که در فروشگاه های معتبر عرضه می شود خرمای پیارم درجه یک شهر جهرم می باشد که به خرمای شکلاتی نیز معروف است دارای بافتی نرم و شکلاتی است و بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد و در انواع درجه یک، گوناگون و ارگانیک به شکل های فله ای یا عمده و بسته‌بندی های جعبه ای تکی و چند تایی و معمولا با قیمت های رقابتی در فروشگاه های عرضه و مجموعه‌ های مختلف به فروش می‌رسد.

ایران جز پنج کشور برتر صادر کننده خرما شناخته می شود، در گذشته حجم قابل توجهی از تولیدات خرمای کشور به صورت عمده و فله‌ای با قیمتی ناچیز و ارزان به کشورهای مختلف فروخته می‌شود و آن‌ها همین خرما را با بسته‌ بندی‌ های شیک، لوکس و بسیار متنوع و با قیمت گزاف به سراسر دنیا عرضه می‌کردند، ولی امروزه این موضوع کمتر اتفاق می افتاد زیرا شرکت های بسیاری در ایران کار بسته بندی خرما را انجام می دهند و بعد از آن به کشور های مختلف صادر می کنند و این موضوع باعث سود آوری بیشتر برای کشور ما از صادرات غیر نفتی شده است.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *